پایان نامه کارشناسی بررسی رابطه بین سطح اضطراب و عزت نفس در دانشجویان دختر دانشگاه پیام نور در 98 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توضیحات پایان نامه مورد نظر
پایان نامه کارشناسی با فرمت doc در پنج فصل:
چکیده فارسی
متن فارسی هر فصل با فونت B lotus و فرمت ورد و قابل ویرایش
فصل 1 مقدمه پژوهش
فصل 2 پیشینه و ادبیات پژوهش
فصل 3 روش پژوهش
فصل 4 یافته های پژوهش
فصل 5 بحث و نتیجه گیری
فهرست مطالب
ضمیمه ها
منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA
خلاصه ای از پایان نامه:
الف:مقدمه
اضطراب به منزلهی بخشی از زندگانی هر انسان در همه افراد در حدی اعتدالآمیز وجود دارد در این مرحله به عنوان پاسخی سازش یافته تلقی میشود.به گونهای که میتوان گفت: «اگر اضطراب نبود همه ما پشت میزهایمان به خواب میرفتیم.»
عصر حاضر را عصر اضطراب مینامند زیرا که در چنین عصری مظاهر اضطراب بسیار فراوان و گستردهاند روانشناسی بالینی کامر، 1995 به نقل از دادستان، 1384 (ص 60) اضطراب در دختران بیشتر از پسران مشاهده میشود زیرا که دختران لطیفتر و روحی حساستر دارند و زودتر دچار ترس و دلهره میشوند و در نتیجه آن، اضطراب بیش از اندازه در دختران یافت میشود. هر چه اضطراب زیاد باشد، باعث کاهش عزت نفس در دختران و هر چه اضطراب کمتر باشد ، باعث بیشتر شدن عزت نفس آنان میشود.
بعضی از روانشناسان وجود پدیدهای به نام اضطرابرا در نوجوانی متاثر از اثرات وجودی خاص این دوره می دانند و این دوره را دوره فشار و طوفان مینامند. بعضی دیگر اضطراب را اثرات فرهنگ و محیطی خاص میدانن ، و معتقدنند که اضطراب در نوجوانی متاثر از تربیت آموزشی در فرهنگهای مختلف میباشد. در این عصر بدلیل مشغلههای مختلف میباشد . در این عصر بدلیل مشغلههای ذهنی و عسلی که وجود دارد، مردم همگی همیشه در حال استرس و تنش به سر میبرند.
ب: بیان مسئله:
بندرت اتفاق میافتد که در خلال فرایند نوجوانی بحرانهای اضطراب مشاهده نشود. گاهی این اضطراب به طور ناگهانی در زمانی به صورت تدریجی ظاهر میشود ،گاهی فراگیر است و زمانی هم به احساس مبهم وپراکندگی محدود میگردد.
فقدان اضطراب ممکن است ما را با مشکلات و خطرات قابل ملاحضهای مواجه کند.اضطراب که ما را وا میدارد برای معاینه کلی به پزشک مراجعه کنیم و یا در یک جاده لغزنده رانندگی کنیم بدین ترتیب زندگی طولانیتر داشته باشیم.
عزت نفس مفهوم روانشناختی بسیار عام و در عین حال بسیار مهم است اما به طور کلی می توان عزت نفس را احساس ارزشمندی شخص تعریف نمود. احساسات و افکار مردم درباره خودشان اغلب بر احساس تجارب روزانه تغییر پذیر است و به طور موقت بر احساس فرد تاثیر می گذارند. البته عزت نفس، بنیادی تر از آن است که افت و خیزهای معمول می توان نوسانات گذرایی بر نحوه احساستشان نسبت به خود ایجاد کند، ولی این تاثیرات بسیار محدودند، بر عکس آنهایی که عزت نفس پایینی دارند افت و خیزهای معمول می تواند زندگی آنها را دگرگون کند. عزت نفس معمولاً به عنوان ارزیابی شخص از ارزشمندی خویش تعریف میشود افرادی که عزت نفس بالایی دارند خودپذیرا و خود ارزشمند هستند. روانشناسان اجتماعی
اهدف تحقیق:
اهداف کلی تحقیق:
هدف کلی از انجام این تحقیق بررسی رابطه بین سطح اضطراب و عزت نفس در دانشجویان دختر دانشگاه پیام نور شهرستان اسلام آباد غرب می باشد.
اهداف جزئی:
1- مطالعه بررسی رابطه سطح اظطراب با عزت نفس در دانشجویان دختر دانشگاه پیام نور ? می باشد.
2- مقایسه سطح اضطراب دانشجویان با توجه به عزت نفس آنها.
سوالهای تحقیق:
- آیا بین سطح اضطراب دانشجویان و عزت نفس آنها رابطه وجود دارد؟
- آیا بین سطح اضطراب و عزت نفس در دختران و پسران تفاوت معنی داری وجود دارد؟
فرضیات تحقیق:
بین سطح اضطراب و عزت نفس در دانشجویان دختر دانشگاه پیام نور ?? رابطهی معناداری وجود دارد.
1/ بین اضطراب فراگیر و عزت نفس در دختران رابطهی معناداری وجود دارد.
2/بین اضطراب اجتماعی و احساس گناه رابطهی معناداری وجود دارد.
3/بین ترس و عزت نفس معناداری وجود دارد.
بخشی از منابع
منابع
- عباسپورعلی،(1385)،رابطه بین کمالگرایی و عزت نفس باسلامت روانشناختی در دانشجویان دانشگاههای دولتی شهر تهران،پایان نامه کارشناسی ارشد .
- فرهادی علی،(1384)،میزان شادمانی و ارتباط آن با عزت نفس در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لرستان، فصلنامه اصول بهداشت روانی،سال هفتم،شماره 25 .
- فیضی ژاله،(1386)،رابطه سلامت عمومی،کمالگرایی وعزت نفس در پزشکان عمومی،پایان نامه کارشناسی ارشد .
- کلمز هریسف،(1375)،روشهای تقویت عزت نفس درنوجوانان،ترجمه علیپور پروین،مشهد،آستان قدس رضوی.